+32 475 26 24 80 info@appelperslerouge.be
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PERSDAG Regionaal Landschap Brabantse Kouters vzw

12 september 2021- 08:00 - 17:00

Wij persen uw fruit op afspraak

Reserveren kan via info@appelperslerouge.be

Feest in het landschap 2021

Regionaal Landschap Brabantse Kouters, de gemeente Wemmel en tal van partners bieden je een ‘Feest in het Landschap’ aan!
Kom op zondag 12 september naar Vila Beverbos en geniet van een goedgevuld programma.

Voor ieder wat wils

Ontdek Wemmel met de fiets, te voet of al joggend. Neem deel aan een workshop of geniet van de life muziek.

Wandel langs de Groene Noordrand (6 km) of in het spoor van de Motte (8 km).  Voor gezinnen is er een gezinswandeling van 3 km. Er is ook een gegidste natuurwandeling van 6 km of een gegidste natuurjogging van 7 km. Schrikt een stevige wandeling van 28,5 km doorheen de Brabantse Kouters je niet af? Stap dan om 8u in Wemmel op de gratis bus die je naar Merchtem brengt. Van daaruit kan je starten tot het eindpunt in Wemmel.

Hou je van fietsen? Ook dat is mogelijk. Je kan kiezen voor de Groene Noordrand fietsroute van 32 km of de Brabantse Koutersfietsroute van 15,8 km.

Na al dat fietsen en wandelen kan je aan de site van Villa Beverbos je dorst lessen en je honger stillen. Er zijn ook infostands van Regionaal Landschap Brabantse Kouters, Natuurpunt Wemmel, de plaatselijke imker en het lokaal project ‘ voedsel en landschap’  Tenslotte zullen er ook bloemzaden te koop zijn aan de zadenstand.

Wij zorgen voor ambiance met live muziek, workshops voor kinderen zoals bushcraft, een bijenhotel maken of een natuurworkshop. Je kan een yogales bijwonen, deelnemen aan de bootjesrace of langskomen in de voorleeshoek. Ook de persmobiel is aanwezig om fruit om te zetten tot heerlijk sap.

Gegevens

Datum:
12 september 2021
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

Regionaal Landschap Brabantse Kouters vzw

Locatie

WEMMEL
J. Vanden Broeckstraat 29
WEMMEL, 1780 België
+ Google Maps